top of page

Zwemschool →

Diploma's behaald?

Probeer AquaStars

Lekker doorzwemmen terwijl alle diploma's in the pocket zijn? Dat kan bij AquaStars. AquaStars biedt een gevarieerd aanbod van verschillende zwemsporten. Denk aan waterpolo, wedstrijdzwemmen én synchroonzwemmen.

Voortgang

Wij vinden het belangrijk dat ouders op de hoogte zijn van de vorderingen van hun kind. We hebben daarom verschillende manieren gecreëerd om als ouder op de hoogte te blijven van de zwemlessen.

 

Binnenkort starten we met Zwemscore. Via deze online module hebben ouders meteen zicht op de lessen en de voortgang van uw kind. Daarnaast hebben we regelmatig kijklessen.

Haal jij je zwem-ABC bij Spio?

Wij bieden de zwemdiploma's van de N.R.Z. aan. Deze bekende ABC-diploma's tonen aan de uw kind na het behalen van het C-diploma, écht zwemveilig is. 

Met ons lesplan leert uw kind op een goede, veilige en leuke manier zwemmen. Onze zwemlessen worden verzorgd door gecertifieerde vrijwilligers.

Zwemveiligheid

Tijdens onze zwemlessen besteden we aandacht aan een veilige omgeving maar ook dat de kinderen zo snel mogelijk zelfredzaam in het water worden.

Naast het leren zwemmen vinden wij het ook belangrijk dat kinderen plezier hebben tijdens het zwemmen. Wij kleden onze lessen op een speelse wijze in.

Plezier

Onze zwemlessen zijn erg afwisselend waardoor kinderen optimaal leren zwemmen.

Afwisseling

Leren zwemmen! Daar gaat het om. U zult dus ook snel resultaat zien.

Resultaat

Zwemles bij Spio

Meld uw kind vandaag aan voor het aankomende seizoen

Start vanaf 9 september 2023

Geen wachtlijst, start direct

Kom jij ook leren zwemmen bij Spio?

Spio biedt leuke en gevarieerde zwemlessen waarin plezier, afwisseling en veiligheid voorop staan. Het leren van zelfredzaam worden in het water vinden wij erg belangrijk. Wij geven daarom zwemles zonder hulpmiddelen (zoals kurken, vleugeltjes en zwemvestjes) zodat de kinderen in een vroeg stadium leren hoe ze zich zelf kunnen redden in het water. Op de zaterdag in Laco Feel Fit Center te Venray, geven wij les aan kinderen vanaf 4 jaar.

Wij streven naar een goede kwaliteit en doen dit volgens de eisen van de Nationale Raad voor Zwemdiploma’s (N.R.Z.). Naast het aanleren van de vier basisslagen leren wij de kinderen ook hoe ze zichzelf kunnen redden.

Voor kinderen die klaar zijn met hun ABC bieden wij leuke verdiepingslessen om officiële sticker diploma's te behalen.

Zwemles bij Spio

bottom of page