top of page

Selecteer een onderdeel →

Zwemschool mededelingen maart 2024

Bijgewerkt op: 18 apr.

Zwemscore

Sinds dit seizoen zijn we gestart met zwemscore. Jullie als ouder/verzorger maken hier al goed gebruik van voor het afmelden van de zwemles en het bekijken van de voortgang van uw kind(eren).

Wanneer men minimaal 24 uur van te voren afmeld via zwemscore krijgt hiervoor 1 inhaal tegoed. Deze wordt in de tiende les van het blok ingezet. De inhaal les is van 12:00 uur tot 12:45 uur. Een week van te voren wordt u zoon/dochter hiervoor uitgenodigd via Whatsapp.


Wij als zweminstructeurs raken steeds meer gewend om de vorderingen per week bij te werken, helaas is dit nog niet 100%. Ons streven is dat komend blok de vorderingen en presentie wekelijks worden bijgehouden in zwemscore. Zwemles

Wij merken steeds vaker dat kinderen niet op tijd aanwezig zijn bij de zwemles. Zorg dat je minimaal 5 minuten van te voren aanwezig bent bij de zwemles. Omkleden kan in de grote kleedlokalen. Kleedlokaal 1 en 2 is voor families waarbij alle ouders van de kinderen aanwezig mogen zijn bij het omkleden van hun kinderen.

Kleedlokaal 3 is alleen voor dames/meisjes en kleedlokaal 4 is alleen voor heren/jongens. Wanneer kinderen structureel 10 minuten te laat komen bij de zwemles, zullen we ze weer terug sturen naar de kleedlokalen. We merken dat de overige kinderen van de zwemles hier last van hebben wanneer kinderen te laat komen voor de zwemles.


Nieuwe zweminstructeurs in opleiding

Op 20 april a.s. hebben 2 zweminstructeurs hun praktijkexamen gepland staan. De examinator die, die dag aanwezig is, beoordeeld alleen de zweminstructeurs en niet de kinderen. Voor de kinderen is het een gewone zwemles. Wij wensen de zweminstructeurs heel veel succes met het praktijkexamen.

Daarnaast willen wij jullie laten weten dat op 31 maart Calista Creemers en Vince van Vegchel zijn gestart als zweminstructeurs in opleiding. Zij zullen hun opleiding naar verwachting in oktober afronden. We zijn super blij met deze aanwinsten en verwelkomen Calista en Vince graag in ons team.Calista (links) en Vince (rechts) zijn de opleiding Zweminstructeur gestart.


Diplomazwemmen

Op 13 april zijn er 12 kinderen opgegaan voor hun ABC zwemdiploma. Alle kinderen zijn geslaagd en we willen ze nogmaals feliciteren met hun zwemdiploma.


Wil je graag blijven zwemmen na het behalen van je B/C-diploma, kom dan eens een kijkje nemen bij AquaStars.

AquaStars wordt gegeven op:

  • Maandagavond 18:00 uur – 19:00 uur,

  • Woensdagavond van 18:00 uur – 18:45 uur,

  • Zaterdagmiddag van 15:00 uur – 16:00 uur


Opgeven voor deelname aan AquaStars kan via aquastars@spio.nl

0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Kom zwemmen bij AquaStars!

Heb jij een B of C diploma? Kom dan een keer meetrainen bij AquaStars, AquaStars zijn verdeeld in 2 leeftijdsgroepen en zij trainen elk 2 of 3 keer per week. We zwemmen dit seizoen op de volgende dage

Kommentare


bottom of page